Η Εταιρεία

Η MARTIN BATHROOM βρίσκεται στην καρδιά της Βιομηχανικής Περιοχής της Θεσσαλονίκης στην Σίνδο. Είμαστε μια σύγχρονη, εγχώρια, κατασκευαστική εταιρεία στο χώρο του επίπλου.

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων επίπλων μπάνιου τα οποία κατασκευάζουμε αλλά και εισάγουμε από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού. Τα πρωτοποριακά υλικά μας και οι μηχανισμοί τους, ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε κατοικίας για να σας προσφέρουμε έπιπλα εξαιρετικής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Πιστεύουμε πως ο κάθε άνθρωπος αξίζει να έχει το μπάνιο που ο ίδιος θέλει, να είναι ξεχωριστό σαν τον εαυτό του. Επενδύουμε στις ιδέες μας αλλά και σε όλες τις νέες τάσεις της μόδας, τόσο στα υλικά όσο και στον σχεδιασμό επίπλων μπάνιου.

Ως εκθέτες θα μας βρείτε στην Ιταλία και τη Γερμανία, με γνώμονα την κατασκευή μας αλλά και τη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη των προϊόντων μας. Η αυστηρή επιλογή των υλικών και οι υψηλές προδιαγραφές κατασκευής προσδίδουν στα έπιπλα μας εξαιρετική αντοχή στο χρόνο καθώς και μοναδική φινέτσα.

Το ενεργό πελατολόγιο μας, επιβεβαιώνει καθημερινά τον εξιδικευμένο σχεδιασμό μας. Τεχνικά γραφεία, καταστήματα λιανικής πώλησης ειδών υγιεινής και επίπλων μπάνιου.

Με όλη αυτήν τη μακροχρόνια εμπειρία στο ενεργητικό της, η εταιρεία ΜARTIN BATHROOM είναι σε θέση να καταλαβαίνει σε βάθος τις απαιτήσεις της αγοράς, να προσδιορίζει όλους τους κρίσιμους παράγοντες, που την επηρεάζουν και να ενεργεί πάντα προς το συμφέρον του τελικού καταναλωτή.