Στήλη Μπάνιου Επιδαπέδια Alon 2 Λευκή
9 Δεκεμβρίου, 2019
ΣΤΗΛΗ CORDOBA 40
9 Δεκεμβρίου, 2019

ΣΤΗΛΗ LISBON 40

Στήλη κρεμαστή ALPIN 40 LISBON σε μοντέρνο σχεδιασμό με άψογη εφαρμογή και στερέωση σε όλες τις επιφάνειες με ή χωρίς πλακίδια. Διαθέτει μια πόρτα με σύγχρονο εργονομικό σχεδιασμό ανοίγματος χωρίς χερούλια και τρια εσωτερικά ράφια, τα οποία προσαρμόζονται σε διαφορετικά επίπεδα δημιουργώντας έως τέσσερις χώρους ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες για την ταξινόμηση και την οργάνωση του αποθηκευτικού σας χώρου. Ο χρωματισμός LISBON συνδυάζεται με όλους τους τύπους των πλακιδίων, ενώ προσφέρει μοναδικότητα στην αισθητική του χώρου σας. Η στήλη ALPIN LISBON διατίθεται είτε μόνη της είτε σε συνδυασμό με το ΣΕΤ ΕΠΙΠΛΟΥ ALPIN LISBON ως μια ολοκληρωμένη λύση για τη διακόσμηση και την ανανέωση του μπάνιου σας χωρίς να ξοδέψετε μια περιούσια, αλλά και πολύτιμο χρόνο.

Κωδικός προϊόντος: 3CAP040KL0 Κατηγορία:
Περιγραφή

Αυτή η στήλη μπάνιου Lisbon 40, είναι η νέα πρόταση της σειράς Alpin. Μπορεί να τοποθετηθεί με ευκολία σε ένα ήδη επιπλωμένο περιβάλλον. Η σειρά χαρακτηρίζεται από σύγχρονο σχεδιασμό με minimal γραμμές.

 

  • Στήλη, πλάτος 40 εκ, βάθος 32 εκ, ύψος 160 εκ

 

Η συλλογή μπάνιου Alpin ξεχωρίζει για την ποιότητα και την λειτουργικότητα της. Εγγυούμαστε την υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται και της φροντίδας που βάζουμε σε κάθε λεπτομέρεια.

This post is also available in: English

Επιπρόσθετες Πληροφορίες
Βάρος 15 kg
Διαστάσεις 40 × 32 × 160 cm